Betongpollare

Betongpollare är hållbara och estetiska produkter för en bättre organisation av trafiksituationer. Skyddar även parkeringsplatser och entréer till köpcenter.

Skyddsbygel dubbel

Bygel dubbel är bland de mest motståndskraftiga påkörningsskydden. Används överallt där ett 100-procentigt skydd måste garanteras. Bygeln är särskilt lämpligt för skydd av maskindelar. Samma produkt används också ofta för att säkra tank, pumpar mm.

Skyddsbygel rak

Skyddsbygeln av stål har hög hållfasthet och är en mycket robust konstruktion och används främst som vägg skydd mot truckar och materialhanteringsutrustning till pallar oavsett fordonstyp.

L-list

L-list används ofta för väggskydd och styrsystem men även för att skydda maskiner, hyllor och andra objekt från stötar av gaffeltruck.

Column Sentry® / pelarskydd

Column Sentry® patenterade luftkudde gör den unik, luftkudde system erbjuder det bästa skyddet för stolpar och pelare. Den unika konstruktionen gör att luftkudden släpper ut luft vid påkörningar, vilket innebär att skyddet absorberar påkörningen utan att fläkas upp.

Kantskydd

Kantlist används ofta för väggskydd och styrsystem men även för att skydda maskiner, hyllor och andra objekt från stötar av gaffeltruck.

Skyddsräcke

Skyddsräcken används främst för att förbättra skyddet och avgränsar gångtrafik, vilket säkerställer bättre skydd för personer, truckar, maskiner mm

Postflex™

PostFlex ™ -används för att skydda pelare och väggar speciellt i garage och P-hus. Skyddar, dämpar och varnar. Finns i slitstark UV-tryckt i färgerna gult och svart och vitt och rött.

Skyddspollare av stål

I allmänhet används pollare för att skydda industriportar, lastramper, pelare och används ofta som ett hörnskydd. Pollare användas också som en avgränsning, vilket möjliggör fri rörlighet för människor, men industritruckar förhindras.